keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Täysillä eteenpäin!

Hell ya - nyt mennään!


Ihmisenä on kasvettu ja motivaatiota kerätty roppakaupalla! Olen lauantaista asti jauhanut pelkästä Tough Vikingista kaikille, koska se oli aika helvetin iso suoritus minulle. Pyydän kuitenkin anteeksi mieheltäni, etten juuri muusta ole kyennyt keskustelemaan, hih.

Olen todennut, että tuo kokemus opetti ja kasvatti paljon ja olen siitä hyvin kiitollinen tapahtuman järjestäjille! Tajusin vihdoin, että se on mentävä eikä meinattava. Se on vedettävä täysiä jos meinaa saada joskus tulosta aikaan. Enää ei venytellä persettä liian pienillä painoilla ja luovuteta heti kun lihaksissa herää kipua tai pientä poltetta. Nyt on aika pistää toimeksi!

Toinen motivaation lähde oli eilinen tapaaminen, nimittäin tapasin tulevan personal trainerini ja kävimme läpi mitä hänen sopparinsa pitää sisällään. Tää kaveri vakuutti minut tähän astisista pt:istä parhaiten, koska antoi itsestään hyvin ammattitaitoisen ja osaavan kuvan. Häntä tuntui kiinnostavan myös minun oikkuni ja mielipiteeni eli hän osasi kuunnella. Hänellä oli myös vastaus ja perustelu jokaiseen kysymykseen minkä esitin tai isäntä esitti. Tästä tulee vielä loistava juttu - olispa jo lokakuu! Palataan personal trainerin henkilöllisyyteen sitten kun soppari on allekirjoitettu ja homma lähtee vihdoin lokakuun alussa käyntiin (Täytän vuosia lokakuussa ja saan tämän lahjaksi).. Tää akka on ihan täpinöissään - pistetään ämmään liikettä ja aletaan tekemään tulosta!

Tämän 3vk käytän täysillä siihen, että saan pohjat niin kuntoon, kun tässä ajassa voi saada. Pääsee sitten lähtemään ehkä vähän paremmasta tilanteesta.. Vaikkei tässä ihmeitä tehdäkään enää. Keskivartaloon voimaa ja lenkeillä pientä kunnonkohotusta vois kokeilla.


Jumppaa jumppaa!

Palautuu palautuu..

Ehdin jo riemuita eilen, että jalat alkaa olla jo toipuneet lauantaista, mutta p***an v***t.. Eilen päräytin taas perinteiseen tapaani Jaanan crosstraining tunnille ja kyllähän ne reidet vieläkin huusivat hoosiannaa. Vähän kun yritti kyykätä niin alkoi joku iskeä puukkoja reisiin.. Ai jumankekka sitä tuskaa, mutta en minä jättänyt tekemättä. Sillähän se lähtee millä se on tullutkin! 

Penikat ei enää kipuile niin paljoa kuin vielä toissapäivänä, tänään ei enää satu nilkkoihinkaan. Uaaaa, voiton puolella !


Loppuviikko


Tänään olis vuorossa tissireenit ja huomenna taas nyrkkeilemään! Perjantaina pidänkin sitten ansaitun vapaapäivän ja lähdetään rakkaan kanssa mini-honeymoonille Etelä-Helsinkiin. Ohjelmassa olisi mm. molempien Sportsdirectien tsekkaus ja pihvit Goodwinissa. Samallahan siinä näkee vähän kaupunkia vaikken mä nyt tiedä kuinka paljon nähtävää siinä on? Vinkkejä Tallinnassa tsekattaviin asioihin saa heittää! Lauantaina päräytetään illasta takaisin ja sunnuntainahan paukataan jo salille ettei lepiä tule liikaa. Olen tullut siihen tulokseen että 2päivää on ihan maksimi totaaliselle lepäämiselle tai se jää minun kohdallani päälle. Mitä pidempään "lusmuaa", sitä vaikeampaa se on aloittaa taas..

Blogipolku.fi


Tällainen palvelu on tullut "korvaamaan" blogilistan, joka sulkeutui jokunen aika sitten. Okei, olihan tämä pystyssä jo samaanaikaan sen kanssa ja on siis aivan eri palvelu. Vielä kun sinne saataisiin rutkasti lisää jengiä niin saatais vieläkin loistavampi palvelu. Sivusto on huomattavasti nykyaikaisempi ja oikein toimiva - kannattaa tsekkailla! 

Ugh, olen puhunut!


Love,
Me

P.S. Muistahan se arvonta! Vielä kerkeää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti