perjantai 30. lokakuuta 2015

Back in business: Hyvä treeni, parempi mieli!

Taas mennään!


Olen siis toipunut flunssasta ja olen päässyt viikon verran taas reenailemaan. Loistava fiilis vaikka ensimmäiset reenit olikin aivan hanurista - nyt tuntuis taas kulkevan. Tulokset, here we come!

Pikakelaus menneestä viikosta


Perjantaina aloittelin tunnin lenkillä ihan kokeillakseni, että kestääkö keuhkot ja kestihän ne. Sykkeet oli helppo pitää kurissa ja lenkki teki todella hyvää yli viikon totaalisen sairastelun jälkeen. Lauantaina paukkasin tietenkin heti takaisin kiinni ohjelmaan ja salille. Sunnuntaina tein saman eikä kumpanakaan päivänä oikein kulkenut ja hermot oli aika kireellä.. En silti luovuttanut.

Perjantain käyrät.

Sitten sainkin aloittaa täyden treeniviikon maanantaina 1,5h lenkillä. Hei alan oikeesti jopa pitämään lenkkeilystä!


Maanantain käyrät.

Tiistaina pääsin pienten vastoinkäymisten jälkeen kuitenkin matolle tekemään korkeemman sykkeen reenin. Se onnistumisen tunne ja riemu, kun juoksin 4minuuttia putkeen x4! Aivan mieletöntä, koska aikaisemmin minuutinkin putkeen juokseminen teki todella tuskaa. Ei siis varmasti mikään isoasia maratoonareille ja muille, mutta tällaiselle rapakuntoiselle p**kalle se vaan tuotti niin suurta iloa!

Tiistain käyrät.

Keskiviikkona salitreeni, joka kulki jo huomattavasti aikaisempia paremmin ja pystyi toteamaan, että HYVÄ TREENI, PAREMPI MIELI! 

Kaiken tämän aikaa, kuten myös flunssassa, olen kiskonut ruokaohjelman mukaista safkaa, eikä se ole vieläkään helppoa. Kaikki muu menee hyvin, mutta lounaalla ja päivällisellä meinaan itkeä, joka päivä. Nyt onneksi sain kakistettua sen ulos Tommille ja saatiin asiaan ratkaisu: Jaksotetaan jaksotetaan.

PT rääkki by Tommi


Päivä oli ollut aika kaoottinen ja todella ristiriitaisten tunteiden myrsky perhe- ja työasioiden tiimoilta. Helvetin hyviä ja helvetin huonoja uutisia, mutta pää pystyyn ja aivot narikkaan: Eilen olikin sitten se ihanin salipäivä ikkään, JALAT. Mistä tietää että jokin ylempi paha voima on olemassa? Koska se on keksinyt jalkapäivän.

Ensimmäinen kunnon reeni Tommin kanssa ja odotukset oli aika korkeella, enkä pettynyt! Ei ollut itku nimittäin kaukana heti ensimmäisessä liikkeessä eli prässissä, kun vierestä kuului kolmannen sarjan melkein jäädessä lyhyeksi “Vielä tulee kolme!” “Vittu ku ei..” “Tulee tulee!” Ja saatana tulihan sieltä ne viimoset kolme, mutta työn ja tuskan takana ne oli.. TÄTÄ MÄ OLIN KAIVANNUTKIN, heeeell ya!

On se jännä, kun isäntä on kyllä tehnyt monesti samaa, mutta sille uskallan sanoa, että “Haista sinä kuule kakki, ei tule!” ja lopettamaan kesken. Ei Tommille kyllä uskaltanut samaa tehdä, että sori vaan isännälle! ;) Päätin, että yritän jatkossa tehdä yhtä kiltisti toistot loppuun myös isännän coutsauksessa.

Reeni oli kaikenkaikkiaan loistava.. Tommi ei päästänyt helpolla, mutta ei rääkännyt kuitenkaan yli rajojenkaan. Opin taas paljon asioita ja jostain syystä, sori taas isännälle, hän selitti monet asiat paremmin kun isäntä on koskaan selittänyt ja ne meni jakeluunkin. Voi tosin myös olla yleensäkin kuuntelemisesta kiinni.. Ahihi. Puristusvoiman parantamiseksi otettiin mukaan parit roikkumisharjoitukset joka viikolle.. 33sec roikuin eilen, mutta kädet olikin valmiiksi aika hapoilla, ens kerralla sitten väh. 40sec!

Kyllä eilen taas päti tuo aikaisempi “Hyvä treeni, parempi mieli.” Sai heittää aivot narikkaan ja tehdä tosissaan töitä ja murheet unohtuivat. Hyvä mieli piti murheet loitolla koko loppuillan.

Tommi on hyvin selkeä, helposti ymmärrettävä ja tietää selkeesti mitä tekee. Huomaa.että mies on tehnyt muutakin kun bodannut salilla tai vaihtoehtoisesti venytellyt persettään siellä - niinkuin valitettavan moni pt tuntuisi tekevän. Eihän minulla ole kokemusta kuin muutamasta, joita olen vierestä päässyt seuraamaan ja juttua kuullut, mutta tiedän silti että minä tein oikean valinnan ja olen jo nyt helvetin tyytyväinen Tommin apuun ja panokseen! Häntä tuntuisi oikeasti kiinnostavan mitä asiakkaalle kuuluu ja häneltä saa vastaukset kysymyksiin nopeasti, toisinkun monelta muulta. Suosittelen lämpimästi ja olen aikasta varma että tää homma jatkuu vielä tämän 3kk jakson jälkeenkin. Yleisurheilutausta ja muutenkin monipuolinen osaaminen on helvetin hyvä juttu, hän tietää monesta asiasta paljon. Eikä hänen koulutustaustakaan ole ollenkaan huono vaikka käytännön osaaminen merkkaakin huomattavasti enemmän in the long run. Tsek it aut Kisakunto.fi. 

Harkitsen myös jos joskus eksyisi hänen kehonpainoharjoittelu -tunneille.. Houkuttas kovasti. Vink vink, Torikadun Liikuntakeskuksesta löytyy semmosia! 

Tänään otetaankin sitten lepiä ja nautitaan taas ajasta perheen kanssa, la+su jumppaillaan lisää.

Lähtöpaino pt-kauden alussa: 66,5kg
Paino tänään: 65,4kg (Jaiks!)
Fiilis tänään: Mitä parhain!


Love,
MeP.S. Vielä ehdit osallistua Hedbergin Hyvinkään keikan lipun arvontaan Facebookissa! On muuten myäs 2 tykkääjää enää vajaa ja arvotaan lisää juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti