torstai 15. lokakuuta 2015

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.

Mieli seilaa ja koin syvää paloa kirjoittaa päivän toisen postauksen. Aamulla oli kunnon angstit ja kiukut, mutta iltaa kohden mieli muuttui ja aloin miettiä kuinka onnellinen ja onnekas loppujen lopuksi olenkaan. Elämästä pitää osata nauttia myös silloin kun asiat ottaa kupoliin ja kaikesta pitää löytää se positiivinen puoli. Olen oivaltanut miten tätä elämää eletään sekoamatta täysin, oletko sinä?

Onnellisuus ei vaadi isoja asioita tai tapahtumia, vaan onnea tuo juurikin ne pienet arkiset asiat, jos ne vain osaa huomata. Tänään paistoi aurinko, ensimmäistä kertaa päivällinen upposi kuin upposikin kakomatta, suolaamattomat cashewpähkinät maistuvatkin hyvältä, lapsilla oli kivaa ja heidän hymy oli herkässä, ne lämpimät halit joita mieheni minulle antoi, ne hölmöt vitsit mitä isäntä aina kertoo ja joille aina joka kerta nauran ja se että lapset kysyvät jokaikinen ilta, "Tulethan taas sanomaan hyvää yötä ja antamaan hyvän yön halin?". Olen kiitollinen kaikesta mitä minulla on ja välillä se unohtuu kertoa. Mistä sinä olet kiitollinen?


Mm. näistä asioista olen kiitollinen


Aviomies - elämäni valo, tukipilarini, sielunkumppanini, elämäni rakkaus
Bestis - rakas ihana ystävä, joka on ollut elämässäni niin ilossa kuin surussakin
Duuni - hyvä työ on iso asia, koska siellä vietetään iso osa elämästä
Elämä - ei myöskään ole itsestäänselvyys
Facebook - kyllä, olen kiitollinen FB:stä koska se on nykypäivänä pirun kätevä yhteydenpitoväline
Hyvä ruoka - ruoka kuin ruoka, sekään ei saisi olla itsestäänselvyys
Itsetunto - se oli vaikea löytää enkä aio sitä enää hukata
Jalat - terveet jalat, en voisi kuvitella millaista olisi elää ilman kantavia jalkoja - ja muutenkin terveys
Koti - minulla on ihana koti, joka ei nykymaailmassa ole ollenkaan itsestäänselvyys
Lapset - kaksi ihanaa poikaa, jotka tuovat elämääni niin paljon ja joita rakastan kuin omia. Tätä kautta olen myös kiitollinen lasten äidille, joka on tuonut nämä pojat maailmaan ja ottanut minut avosylin vastaan lastensa elämään.
Mielenterveys - mieleni on kiero ja välillä raskas paikka olla, mutta ilman sitä en olisi minä
Nauru - vitsit, arjen pienet naurunaiheet, ilo
Onni - olen kiitollinen että olen löytänyt sen ystävien ja perheen avustuksella
Perhe - jota en koskaan uskonut saavani
Rakkaus - minulla on paljon rakkautta ympärilläni ja ilman sitä tämä maailma olisi kovin tylsä ja yksinäinen
Siskot - niin biologinen kuin ameriikankin siskot, myös paras ystäväni on minulle kuin isosisko
Tämä valtio - vaikka kuinka asiat muuttuvat ja joistain asioista en pidä, on monet asiat niin paljon paremmin Suomessa, kun monessa muussa paikassa, ja olen siitäkin kiitollinen
Ulkoilma - puhdas ja raikas ulkoilma, kauanko sitäkään enää on..
Veljet - vaikka tappelua ja taistelua on riittänyt, ovat veljeni minulle kovin tärkeitä
Ystävät - ilman heitä ei myöskään selviäisi tästä maailmasta
Äiti - minulla on monta äitiä tai äitihahmoa: Äiti, ameriikan äiti ja nyt myös anoppi, joka ansaitsee paikan tässä ryhmässä

Nauttikaa elämästä ja etsikää niitä pieniä iloja ja positiivisia puolia. Jos sillä hetkellä, juuri siitä asiasta, ei löydy sitä positiivista puolta millään, etsi se jostain viereisestä asiasta ja siitä on aina helpompi jatkaa. Muistakaa olla kiitollisia, älkääkä pitäkö terveyttä, perhettä, ystäviä tai oikeastaan yhtään mitään, itsestäänselvyytenä. Kaikki on katoavaa ja monet asiat huomaa tärkeiksi vasta kun ne menettää. Tunnustakaa sitä rakkautta myös vanhemmille tai sisaruksille jos ette sitä normaalisti tee - ystävillekin, ja etenkin omille lapsillenne. Älkää koskaan menkö vihaisina nukkumaan, älkääkä koskaan jättäkö pahoja/rumia sanoja viimeisiksi sanoiksi kenellekään, koska koskaan ei tiedä mitä huomenna tapahtuu. Nauttikaa hetkestä ja eläkää TÄTÄ hetkeä. Menneisyys on elettyä elämää ja siitä voi vain ottaa oppia, tulevaisuus on tulevaa eikä sitä voi ennustaa tai etukäteen muuttaa - tästä hetkestä voi nauttia ja siihen voi vaikuttaa.

Ota ilo irti kaikesta mahdollisesta, sillä eläthän vain kerran.

Niin minä ainakin aion tehdä <3

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti