torstai 15. lokakuuta 2015

Shit happens

Jos vi***ukseen voisi kuolla..


..olisin niin dööd. Karma tuli kylään varmaan siksi, että hehkutin liikaa terveyttäni, kun muut kärsivät flunssasta. Menin sanomaan ääneen kuinka erikoista on, että kaikki ovat kipeitä, mukaanlukien isäntä, ja minä en - NO NYT OLEN MINÄKIN! Voin kertoa, että kipeenä olo ei ole koskaan ottanut päähän näin paljoa.. Ei koskaan! Miksi pitää tulla kipeäksi juuri silloin, kun sille olisi vähiten aikaa tai kiinnostusta? Toisaalta eihän sille varmaan ole koskaan aikaa tai kiinnostusta - nyt vain kaikista vähiten! Juuri alkoi personal rainer hässäkät ja ehdin innostua heti alkuun, kuinka lenkki ja reeni kulki paremman syömisen takia niin paljon paremmin..

Hyvä esimerkki siitä tuli esille hyvinkin nopeasti kahdella pk-lenkillä. Kaksi kävelylenkkiä: sama matka ja sama aika - eri tulokset. Lenkit tuli tehtyä lauantaina ja maanantaina, ja sunnuntai oli ensimmäinen päivä, kun söin ruokaohjelmani mukaan. Ero on aika selkeä.

Ylempi 10.10 ja alempi 12.10


Pakko levätä = Pakkolepo?


Vaikka kuinka ottaa kupoliin ja vanne kiristää päätä, on pakko relata, koska muuten kaivan vain isomman kuopan itselleni. Loppuviikon liikunnat taisi vaihtua lepoon, mutta ruokavalio pysyy. En anna tilaa perseilylle tai vaihda terveellistä ruokavaliota jäätelöön ja suklaaseen vaikka kuinka mieli tekisi. Ehkä tästä paranee vähän nopeammin kun syö kiltisti silloin kun pitää ja juo paljon vettä. Lisätään ruokavalioon vain vähän Finrexiniä ja satunnaisesti Buranaa, hah.

Se on vain pöpön sattuessa mietittävä tarkkaan missä se raja menee ja minulle se oli kuume. Kun kuume nousi ja olo heikkeni tahdilla, oli pakko todeta, että vituikshan se meni. Tiistaina kävin vielä kivasti crosstrainingissä ja olokin oli vielä ihan normaali, mutta keskiviikkona se pukkas kurkun tukkoon ja kuumeen pilviin. Ei ole mitään järkeä lähteä salille hakemaan pahempaa pöpöä enää tässä vaiheessa - sydänlihastulehdusriski on ihan todellisuutta eikä vain pelottelua.

Ei millään jaksaisi maata paikallaan ja levätä, ei hemmetti soikoon, mutta pakotan itseni siihen uskottelemalla itselleni, että sillä tämä lähtee nopeammin pois ja olen taas nopeammin pelikunnossa. En uskalla edes kuvitella miten pää lahoaa jos tämä pitkittyy. Väitän ja uskon vahvasti, että ens viikolla ollaan taas täysillä messissä! Stna!

Kaiken A ja O


Keskellä L ja K? No ei.. On se kumma, että kaikissa flunssantorjuntavinkeissäkin on aina käytetty alkoa.. No joo, kai se on fakta, että se puhdistaa ja muuta sontaa, mutta ei, ei tällä kertaa.

Minusta sairastelussa pitää muistaa, että tärkeintä on oma terveys, ei se puntilla käynti tai juoksulenkki, vaikka se siltä sillä hetkellä tuntuisikin. Ei viitsi pelleillä ja lisätä riskiä pitkittymisestä ja jälkitaudeista, jos hyvällä tuurilla selviäisi vaikka parin päivän pakkolevolla.

Kiukku, angsti, vitutus, ärsytys, harmitus, kenkutus.. Mutta täältä noustaan taas heti kun mahdollista! GRR!Hate,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti