torstai 8. lokakuuta 2015

Talvi tulloo..

Kyllä pitää valittaa kylmästä jo tässä vaiheessa vuotta, -6 astetta aamusella, hrr. Eipä se onneksi tuntunut niin kylmältä, kun otin jo muhkean talvitakkini käyttöön: LOKAKUUSSA! Ennustan, että 22. päivä, kun täytän taas 21 vuotta, on jo ensilumi etelässäkin maassa. Siitä onkin vuosia, kun näin on ollut, mutta muistaakseni näin oli ainakin sinä vuonna kun synnyin. Oishan se aika kiva synttärilahja? Hell no, vihaan kylmää ja talvea ylipäätänsä!

Tiistai: Paras hieronta ikkään!


Mitä kuuluu? No esimerkiksi sitä, että kävin tiistaina pitkästä aikaa hieronnassa, tällä kertaa hierojakoulun opiskelijalla. En kadu hetkeäkään, koska selkä ei ole ollut näin hyvin auki aikoihin. Aikaisemmin, kun olen käynyt tuota lapaväliä hierotuttamassa, on se auennut hieman, mutta ongelma ei ole ekalla kertaa poistunut, NYT POISTUI! Halleluujaa.. Tänään uusiksi sitten vuorostaan jalat käsittelyyn. Jalkoja multei olekaan koskaan hierottu, joten vähän jännittää kuinka tuskasta se mahtaakaan olla, kääk.

Tiistaina kävin myös kivasti kaverin kanssa lenkillä ja pidin sykkeen lähes koko lenkin alle 105, hyvä minä. Kyllä se tassuttelu on aika hidasta noilla säännöillä, katsotaan millainen ohjeistus huomenna tulee pt:ltä. Käppyrästä huomaa taas, koska koirat pysähtyivät haistelemaan.


Lenkin jälkeen pöräytinkin suoraan taas Torikadun liikuntakeskukselle crossailemaan. Alkuun meinas väsyttää ja tuntui että voimat vaan loppuu kesken, mutta sitten sitä voimaa tuli jostain lisää ja sain vedettyä reenin loppuun. Hyvä tunti oli jälleen vaikken vieläkään uskaltanut hypätä boxin päälle.. Vielä joku päivä!

Keskiviikko: Lepiä


Eilen otettiinkin levon merkeissä, kun piti työnpuolesta mennä Mansesteriin kouluttamaan. Koulutuksesta pääsi pois vasta 20:00, joten kotosalla oltiin kympiltä ja sehän on way past my bedtime. Tämä tietenkin kostautui tänään, koska väsy on järkyttävä! Saapi nähä miten nyrkkeilyssä tänään jaksaa ellei sitten ota töiden jälkeen päikkäreitä. Tänään tuli taas lähettyä puoli kuus kotoa kohti konttoria - kiitos parkkipaikkatilanteen. Lepipäivä teki kyllä oikein hyvää vaikkei se kauheesti virkistänytkään.

Tehtiin myös tossa aikaisemmin tilausta Fitnesstukullekin ja nyt odotellaan pukettia. Sieltä olisi tulossa koukkua ja jousta "uudelle" nyrkkeilysäkille jonka löysin kohtuuhintaan kirppikseltä. Kyllä FB-kirppikset on välillä tosi käteviä!

Vois tämä haukottelu nyt loppua prkl!

Huomenna tai tänään pitäs varmaan ottaa vähän mittaa ja kuvaa niin saa sitten "muistoksi" ja näkee tuleeko näkyvää eroa tässä kolmen kuukauden rääkin aikana. Otetaanko tänään matsia kuntopallon kanssa? Jaa.. Harkitaan. Jos nyt ainakin lenkille päräyttäis tänäänkin.

#throwbackthursday

Mitäs sitä tänään kaivais? Mennään vaikka vuoteen 2012 #tbt:n kunniaksi! Kuvien perusteella aktiivinen vuosi. Jatketaan mainiota torstaita haukotusten kera!

Kumpa näiden selkään pääsis vähän useammin!
Ainoa asia mistä pidän talvessa.


Tän kun kokis vielä joskus uudelleen

Piips ei ole vielä harmaa.. Oivoi!


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti