torstai 1. lokakuuta 2015

Tatuointeja, arvontaa ja yleistä lätinää

Purkkapallomasiina!

Terrrve taas!


Mistähän sitä alottaisi.. Onpa taas vierähtänyt tovi viimeisestä kirjoituksesta ja mitä kauemmin siitä vierähtää, sitä hankalampaa tämä aina on. Aloitetaan yleismaallisista kuulumisista..

Mmm.. Sieni! 

Tatuointia tatuoinnin perään


Taas on hakattu ihoa ja projekti vain jatkuu.. Enää ei ole paljoa ihoa näkyvissä eli joku päivä tuo hiha on valmis! Vielä mahtuu pikkuisia juttuja ja lopulta piilotetaan sitten viimeisetkin ihon rippeet kädestä. Pelkään että minulle tulee niin tyhjä olo sitten, kun tämä ikuisuusprojekti valmistuu. Mitäs sen jälkeen? Eihän tämä voi jäädä tähän, mutta ei ole kyllä jatkoakaan mielessä. Joskushan tämänkin leikin on loputtava tai olen pian kauttaaltaan musteessa. No.. Oiskohan se sen ajan murhe sitten? Rakkaudesta lajiin, en lopeta ikkää! Hidastan vain!

Lapsuuden lemppari - karkkirannekoru!Maanantaina se alkaa


Nimittäin saan oman personal trainerin ja pääsen ehkä vihdoin treenaamaan tosissani. Olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa ja toivon todella ettei se aiheuta pettymystä. Mitään ei saisi odottaa noin hartaasti. Ainakin tuleva pt vaikuttaa jämptiltä ja asiantuntevalta ihmiseltä - oikea moniosaajakin vielä.

Mitä sitten tavoittelen tällä pt:n palkkaamisella? Olen miettinyt mikä on se tärkein asia ja tullut siihen tulokseen että niitä on kolme asiaa: 1. Yleiskunnon kohottaminen, 2. Voiman lisääminen ja 3. Lihasmassan kasvatus. Miten tämä kaikki sitten onnistuu? No en minä tiedä, eiköhän se kuulla maanantaina. Silloin on vuorossa testauksia ja aloitusjutustelua. Toivottavasti saan ohjelmat mahdollisimman pian, niin ruoka-, liikunta- kuin saliohjelmat. Syöminen kun on edelleen hankalaa ja treenaamisen motivaatio taas hiipunut, koska koen että teen kaiken väärin, kun jotain yritän salilla räveltää.

Esitietolomakkeita - jee.
Testit kuulostaa mielenkiintoisilta: Ne mittaavat kehonkoostumusta ja mm. maksimaalisen hapenottokyvyn ja sykealueet.

Aina on nuo jälkimmäiset kovasti kiinnostaneet, kun kehonkoostumustahan on tullut inbodylla jo jonkun aikaa seurattua. We'll see!

Päivittelen toki sitten fiiliksiä ja muuta kivaa, kun homma saadaan käyntiin! Kovasti on mm. suunnitelmia ens vuoden Tough Vikingiin ja siitäkin pian erillinen postaus. Kaikki nämä linkittyvät jotenkin toisiinsa. Nyt vedetään täysillä kohti tavotteita ja toivottavasti saadaan paljon edistystä kehiin!

Sami Hedbergin keikalle lippu


Oletkos huomannut FB-sivuillani lippuarvonnan? Käyhän toki kurkkaamassa ja osallistumassa jos et ole vielä hoksannut! Vielä tämä kuukausi aikaa osallistua ja sitten päästä Hyvinkäälle Samia katsomaan!

Yleistä shaibalia


Salilla on tullut käytyä enemmän tai vähemmän satunnaisesti, joka tiistai crosstrainigissä ja torstaisin kuntonyrkkeilemässä. Lenkille en ole oikein päässyt, mutta josko into taas löytyisi kun aletaan yleiskuntoa parantamaan. Tilasin myös motivaatiota XXL:stä kompressiotrikoiden muodossa. Ooo.. <3 Tänään kuitenkin mennään taas kuntonyrkkeilyllä ja koitetaan saada lantiota pikkuhiljaa mukaan lyönteihin.. On muuten pirun hankalaa tällaiselta pökkelöltä!

Viikonloppu mennään taas lasten ehdoilla ja tehdään kaikkea kivaa: Yhdessäoloa, lämpimiä leipiä, leffaa ja ehkä jotain syksykuviakin voisi napsia. Viimeiset pari vklp on mennyt haipakkaa niin tällä kertaa otetaan rennosti ja levonkin kannalta!

Oli myös hauska katsella vanhoja FB muistoja ja todeta että vuosi toisensa jälkeen olen ollut kipeänä tähän aikaan vuodesta. Arvatkaa mitä, nyt ei ole flunssa iskenyt - ainakaan vielä! JEEEEE!

Niiiiin ja loppukuusta tämä akka on taas vuoden vanhempi.. Käkääk! Ikäkriisi?


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti