perjantai 13. marraskuuta 2015

Check this out: Tough Viking Helsinki 10.9.2016

Warriors Of Valhalla esittäytyy


Meitin Tough Viking Helsinki 2016 tiimi koostuu kahdesta naisesta, jotka edustavat tiimin aivoja ja kahdesta miehestä, jotka edustavat tiimin lihaksia. Ahahahaa.. Näinköhän on? Tulemme reenailemaan sekä yhdessä, että omilla tahoillamme tulevaa koitosta varten. Yhteistreeneistämme tarinoin ja tarjoan kuvamateriaalia myös teille rakkaat lukijani. Ensimmäiset yhteistreenit (Lue: Järkyttävä rääkki) on sovittu tämän kuun loppuun!


Tässä tulee pienet esittelyt jokaisesta, olkaa hyvä:

Kuka olet? Maija - tämän blogin kirjoittaja
Ikäsi? 26
Mitä teet työksesi? Järjestelmäasiantuntija
Mitä harrastat? Kuntosalia, lenkkeilyä ja ryhmäliikuntaa + satunnaista valokuvailua
Liikunnallinen taustasi? En ole koskaan pitänyt liikunnasta ennen tätä elämäntapamuutostani, joten en ole myöskään koululiikuntaa lukuunottamatta liikkunut juurikaan. Loppuvuodesta 2014 otin liikunnan osaksi jokapäiväistä elämääni.
Tavoitteet kisassa? Parantaa 2015 vuoden 2h 30min aikaa ja selviytyä kunnialla läpi koko tiimin voimin!
Miksi Tough Viking 2016? Koska 2015 kisa oli aivan mieletön kokemus ja koska haluan taas ylittää itseni.
Mottosi kisaa varten? Täysiä eteenpäin tiimin yhteisvoimin!
Motivaattorisi? Tulosten parantaminen, oman itseni ylittäminen ja itseni parantaminen fyysisessä mielessä.

Kuka olet? Hanna
Ikäsi? 34
Mitä teet työksesi? Ohjelmistokonsultti
Mitä harrastat? Kuntosali, uiminen ja käsityöt.
Liikunnallinen taustasi? Nuorena harrastin vuoden Judoa, muutoin olen ollut aika laiska harrastamaan mitään liikuntaa. Kuntosaliharrastuksen aloitin 2006 Irlannissa ja kunnolla aloin harrastamaan sitä äitiysloman jälkeen 2010. Paino jojoili monta vuotta, vasta viimeisen 3 vuoden aikana olen saanut ruokavalioni kuntoon.
Tavoitteet kisassa? Päästä kunnialla maaliin saakka.
Miksi Tough Viking 2016? Olen hieman yllytyshullu ja etsin erilaisia kokemuksia. Osallistuin Maijan kanssa väriestejuoksuun ja siitä lähti kipinä kokeilla muitakin estejuoksuja. En pidä juoksemisesta kovinkaan paljoa, joten esteet tuovat siihen oman lisänsä ja juoksemiseen tulee jotain mieltä. Haluan ylittää itseni.
Mottosi kisaa varten? Maaliin mennään vaikka madellen 
Motivaattorisi? Tiimi, en halua olla tiimin heikoin lenkki ja hidastaa heidän suoritustaan, se motivoi myös treenaamaan.

Kuka olet? Matti, tunnetaan myös nimellä Masi.
Ikäsi? 34v
Mitä teet työksesi? Yritän olla yrittäjä ”siis kyl mie oooon”
Mitä harrastat? Partio, suun soitto, juokseminen ja salilla käynti.
Liikunnallinen taustasi? Aloitin treenaamisen 2007 selässä todetun iskiaksen takia. Siitä lähtien olen rampannut enemmän tai vähemmän salilla ja juoksemassa. Sivuvaikutuksena 25kg painon pudotus.
Tavoitteet kisassa? Parantaa vuoden 2015 ”TV”-kisan sijaa.. ”jos nyh vaikka alle 1.5h”
Miksi Tough Viking 2016? Pakkohan se on lähteä kokeilee uudestaan, kun hyvä kokemus 2015 kisoista ja kärsin vähän yllytyshulluudesta 
Mottosi kisaa varten? Läpi vaikka harmaan kiven, mutta kaveria ei jätetä
Motivaattorisi? Vaimo ”se piru, joka asuu meil kotosal” ja halu näyttää itselleni, että pystyn tekemään asioita, jos vaan haluan.

Kuka olet? Toni
Ikäsi? 31
Mitä teet työksesi? Opiskelen liiketaloutta
Mitä harrastat? Harrastuspohjaista "kehonrakennusta" ja muita liikunnallisia aktiviteettejä.
Liikunnallinen taustasi? Lätkää junnuna, erinäisiä kamppailu-urheilukokeiluita ja satunnaisia jaksoja salispedeilyä.
Tavoitteet kisassa? Päästä maaliin alle 2h ja voittaa itseni.
Miksi Tough Viking 2016? Koska olin epäuskoinen siitä, että parempi puoliskoni tuon kisan vie kunnialla läpi 2015. Koska kilpailuvietti ei anna olla kakkonen, niin pakkohan se on itsekin räimiä läpi.
Mottosi kisaa varten? Jos se ei tapa, se vahvistaa.
Motivaattorisi? Muutama vuosi sitten urheillessa saatu jalan vamma lopetti muutamaksi vuodeksi lähes kaiken liikkumisen. Sen jälkeen tehty massiivinen laihdutusprojekti ja kivun säestämä kuntoutus ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä, mutta nyt on aika haastaa itsensä ja kerätä palkinto.

Sponsorimme esittäytyy


Olemme saaneet tiimille myös kolme mahtavaa sponsoria ja haluankin esitellä myös heidät! Kaikki kolme osallistuvat projektiimme omalla tavallaan ja tarjoavat tiimimme käyttöön omia palveluitaan/tuotteitaan. Olemme hyvin kiitollisia jo tässä vaiheessa heidän panoksestaan!

Rankat yhteistreenit tarjoaa: Kisakunto


"Kisakunto on yhtä kuin minä, liikuntaneuvoja ja personal trainer Tommi Pihlava. Asustelen ja työskentelen Hyvinkäällä, mutta ilmestyn paikan päälle mm. myös Nurmijärvelle, Rajamäelle, Mäntsälään tai Riihimäelle mikäli kutsu käy asiakkaalta. Lisäksi vedän ryhmäliikuntatunteja useassa liikuntakeskuksessa, mm. kahvakuulaa, crosstrainingia, spinningiä sekä body weight trainingiä. Tarjoan edellä mainittujen palveluiden lisäksi mm. futrex-kehonkoostumismittausta, aeroscan- aerobisenkunnon mittausta sekä First beat- hyvinvointianalyysia.

Oma taustani urheilemisen suhteen on laaja, olen pelannut sm-liiga tasolla salibandyä, harrastanut mm. tanssia, sulkapalloa, yleisurheilua, telinevoimistelua sekä jalkapalloa. Tämän hetkinen "intohimoni" liikkumisen saralla on bwt, raudan liikuttaminen sekä pyöräileminen.

Tarjoan asiakkailleni parasta palvelua, tukea, neuvoja, tsemppiä ja opastusta heidän tavoitteissaan, ja niiden saavuttamisessa, sekä annan avaimet parempien elintapojen saavuttamiseen niin liikkumisen että syömisen suhteen. Rakastan haasteita ja itseni haastamista, joten haastan myös asiakkaani antamaan sekä tekemään parhaansa, ja ylittämään itsensä.

Team Warriors of Valhalla haastaa itsensä joukkueena sekä yksilöinä, ja siinä samalla myös minut personal trainerina onnistumaan luoden tuloksia rankoilla treeneillä ja kannustamaan teamia päämääräänsä eli Tough Viking 2016:seen. Se, että minulle tarjoutui mahdollisuus osallistua teidän matkaanne kohti kisaa oli jotain, mistä ei vaan voinut kieltäytyä. Haasteenne on vastaanotettu ;) !"

Energiaa treeniin tuo: Evoke

"Helmikuussa 2014 perustettu Evoke Oy on kolmen nuoren suomalaisyrittäjän yritys. Evoke brändiä kantavat tuotteet ovat yrityksen itse kehittämiä. Tuotteissa yhdistyy jopa oudolla tavalla erilaiset luonnolliset raaka-aineet, kuten hedelmät, marjat, mantelit, soija ja niin edelleen. Synteettisiä lisäaineita ei käytetä. Samalla kaikki tuotteet ovat maidottomia, gluteenittomia ja sopivat yleensä jopa vegaaneille, mutta ovat samalla tehokkaita ja luonnollisen makuisia.

Kannattaa kokeilla huippuja proteiinimehuja ja vuoden alussa markkinoille saapuvia uutuuksia, joista kuuluu lisää heti kun niitä on saatavilla."

Evoke tarjoaa tiimille Evoke Natural Energy proteiinimehuja treeniä vauhdittamaan ja osallistuu myös tiimin yhtenäiseen kisalookkiin.

Yhteistreenien tilat järjestää: Torikadun Liikuntakeskus


"Torikadun Liikuntakeskus on monipuolinen keskus, jossa on neljä tenniskenttää, kuntosali, personal trainer-palvelut sekä laaja tarjonta ryhmäliikuntaa. Torikatu on palveleva ja joustava kumppani niin aktiiviliikkujalle kuin kuntoilijoillekin.

Keskus sijaitsee Hyvinkään keskustan tuntumassa lähellä kauppakeskusta mutta silti erillisellä urheilualueella jalkapallokenttien vieressä.

Torikadulla voi harrastaa liikuntaa ilman pakollista sitoutumista ja erillisiä jäsenmaksuja. Kukin voi valita itselleen sopivimman tavan liikkua ja hankkia joko 10-kortin, kk-kortin, pidempiä kausikortteja tai käydä satunnaisesti kertamaksuilla. Haluamme, että kukin löytää oman tapansa ja aikataulun liikkua sen hetkisen elämäntilanteen mukaan. Haluamme olla aidosti tukemassa asiakkaidemme liikuntaharrastusta, kuunnella ja tehdä toimenpiteitä palautteiden mukaan. Innostumme asiakkaidemme onnistumisista ja halumme tarjota liikuntapaikan, jossa on kannustava ja avoin ilmapiiri - kiva paikka liikkua!

Teidän porukka osallistuu Tough Viking-tapahtumaan, jota Torikatu haluaa tukea tarjoamalla treenipaikan tiimin yhteistreeneille ja jotain "rekvisiittaa" siivittämään treenaamista. Ollaan huomattu, että olette tavoitteellista ja aikaansaavaa porukkaa, joten on hauska nähdä mihin kaikkeen pystyttekään ensi vuoden Tough Viking- tapahtumassa."

Tiimiä yhdistää


Porukan jäseniä yhdistää monenlaiset asiat kuten perheellisyys. Tough Vikingiin valmistautumista rajoittaa tietenkin kaikkien työt ja perhe, joten yhteistreenejä ei aivan joka viikko saada järjestettyä. Olemme kaikki myös konttorirottia omilla aloillamme ja liikuntataustoissamme on paljon samaa. Tärkein yhdistävä seikka on motivaattorimme: Itsensä ylittäminen ja tiimin edun ajattelu. Kaveria ei tulla kisassa jättämään eikä porukassa ole heikointa lenkkiä. Kaveri autetaan yli esteiden ja toista tsempataan treeneissä. Kaikki tekevät kaikkensa suorituksen ja porukan eteen!

Stay tuned..

Love,
Me


P.S. Parhaaksi motivaatiobiisiksi ever on muodostunut Elastisen Eteen ja ylös. Se kertoo täydellisesti omat aatokseni tästä projektista, treenaamisesta ja elämästäkin. Kuuntele lyriikat ja löydä sinäkin motivaatioon boostia!

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Olet ehdolla Metallisydän Blog Awardsissa! Käyhän tsekkaamassa ja pyydä ihmeessä lukijoitasi käymään äänestämässä! http://metallisydan.fitfashion.fi/2015/11/17/metallisydan-blog-awards-ehdokkaat/

    VastaaPoista