tiistai 17. marraskuuta 2015

Metallisydän Blog Awards + Miksi?

Hyvää huomenta internetz!


Piti sitten pokkana ilmoittaa tämä blogi maailman parhaaseen blogi"skabaan" eli Metallisydän Blog Awardsiin. Metallisydämen tarinointia tulee seurattua aktiivisesti ja hänen kirjoitustyyli vain osuu ja uppoo. Käykäähän rakkaat lukijat antamassa äänenne TÄÄLLÄ, kommentoimalla blogin nimi linkissä olevan postauksen kommentteihin! Kiitos!

Samallahan voitte löytää myös lisää mielenkiintoisia blogeja luettavaksi, eli käykääs ny kurkkaamassa vaikka ette äänestäisikään!

Miksi?


Pari kertaa on taas herännyt mieleen sen, että miksi hitossa minä teen tätä? Kidutan itseäni ruokavaliolla joka ei todellisuudessa ole millään tapaa kivaa? Salilla on mukava käydä ja syöminen kuuluu asiaan jos haluaa tulosta, joten siksi siedän tuon syömäpuolen. Miinuskaloreilla ei vain minkään fysiikan mukaan voi tulla tulosta!

Isäntä sitten linkkaili hyvän videopätkän koskien aihetta ja lisään sen tähän alle. En sinänsä perusta ko. herrasta tai hänen yrityksestään, mutta tässä hän puhuu kovasti asiaa. Miksi ihmeessä pitää vain tavoitella jotain tiettyä kuten esimerkiksi kisoja? Kyllä tää touhu on tehtävä oman terveyden ja hyvinvoinnin takia, ei se toki suinkaan pois sulje tavotteita, mutta pääpointti pitää olla selkeä. Olen miettinyt mitä voisin keksiä tavoitteeksi, että olisin muka motivoituneenpi, mutta hiffasin miten tää homma toimii.. Oma terveys on ihan tarpeeksi hyvä motivaattori nykyään, ei suinkaan ollut ennen, mutta nyt on!

Jos tavoitteita löytyy matkan varrella, ne on vain kirsikka kakun päällä niinkuin oli tämän vuoden Tough Vikingin suorittaminenkin. Olinhan mie monet tuon videon pointeista kuullut isännältä, mutta toisto tehoaa kai paremmin? Jos siis mietit samoja asioita, kurkkaa ja pohdi samalla asiaa.


Syö, nuku, treenaa - toista


..tee töitä on todellisuudessa varmaan ensimmäinen tuossa listassa. Töiden lisäksi rehkitään niin paljon kuin suinkin pystytään. Miksei vuorokaudessa voisi olla muutama ylimääräinen tunti?

Viime viikolla vedettiin salilla, kuntopyörän selässä, säkkiä hakaten ja crossaillen. Tämän viikon ohjelma on hyvin samankaltainen paitsi, että torstaina painun nauramaan Sami Hedbergin johdolla, vai Samille? Toki tämä viikko on haipakkaa muutenkin, perjantaina mm. pieniä jouluja ja lauantaina vierahiakin..

Mites se safka sitten? Alkaa jo kovasti helpottamaan ja ruoka menee alas huomattavasti helpommin. Kauhua silti aiheutti, kun tuli "käsky" hieman taas nostaa kaloreita, mutta onnistuihan se eilen ainakin nätisti. Tällä hetkellä menee sitten 2600-2700kcal ja katsotaan hetki miten paino käyttäytyy, tällä hetkellä se on asettunut hyvin pitkälti paikoilleen - ainakaan se ei enää putoa! *voitontanssi*

Kunto tuntuu jo parantuneen ja onhan sitä painoa saanut laittaa salillakin lisää pikku hiljaa, eli edistystä kyllä tapahtuu, tai ainakin niin minä uskottelen itselleni! Kunnon paranemisen päättelen siitä, että sykkeet käyttäytyvät ihan eri tavalla ja maksimisyke on noussut, whoaaa se oli jo 168 ennenkuin meinasin pyörtyä, haha! Eilen totesin myös etten enää hikoile pisaraakaan 1,5h pk-lenkkiä tehdessäni.. Huomasin välillä nojaavani kyynärpäillä kuntopyörään, samalla polkien, ja naureskelin mielessäni, että mahdan olla näky.

Malttamattomana hätähousuna haluaisin painua jo kehonkoostumusmittaukseen, mutta yritän malttaa mieleni ja odottaa. Tommin kanssa otetaan taas Futrexin muodossa mittaus tammikuussa, mutta saattanen joulua käymään inbodyssä välissä. En osaa luopua inbody mittauksista, koska ne on ne joita on alusta asti otettu ja Futrex ja Inbody ei oikein ole verrannollisia toisiinsa. Eipä tuosta haittaakaan tietääkseni ole, päin vastoin, saan lisämotivaatiota (jos siellä on positiivisia tuloksia)!

Homma kuitenkin sujuu tällä hetkellä oikein hyvin ja olen edelleen tyytyväinen pt valintaani! Kohta mieki oon TIKIS!


Jatketaan harjoituksia!


Love,
Me

2 kommenttia:

 1. Hei kiva blogi sulla! Juurikin tuolta metallisydämen sivuilta bongasin ja jään kyllä seurailemaan! Mahtava urakka sulla takana, ei muuta kuin propsit siitä ja jatka samaan malliin! :) Koitan imeä tota sun energiaa myös itselle! :)

  Terkuin Saanna
  http://pudotus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna,

   kiitos kommentista, mukava aina kuulla jos tämä ihmisiä kiinnostaa :) Positiivista energiaa riittää vaikka muille jakaa.. ;) Täytyy tutustua sinun blogiin!

   Poista