sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hikeä, tuskaa ja liikkumisen riemua?

Pää lyö tyhjää, mutta yritetään.. Alkuun pienet pahoittelut: Viisurin poiston jälkimeiningit ja työkiireet ovat pitäneet tämän blogin pienessä hiljaiselossa, mii sou sowi!

Taas mennään, palautellen alas ja joka toinen ylös, vauhdilla! 


Viikko sitten sunnuntaina käytiin Warriors of Valhalla tiimin kanssa yhteisreenailemassa Kisakunnon Tommi Pihlavan johdolla. Vai miten se nyt meni, muut reenas ja minä pidin pokkani ylhäällä kameran kanssa? Pari kertaa meinas kyllä kieltämättä hihityttää, mutta eihän se olisi ollut reilua hekotella portaitten yläpäässä, kun muut painaa hulluna portaita ees taas, vai oisko? Kyllä minuu oikeesti ketutti kuin pientä oravaa talvella, jolla on käpy jäässä, kun en päässyt näihin kemuihin osallistumaan (Tämä siis siksi että edeltävänä perjantaina olin tosiaan viisurin poistossa ja rankkaa liikuntaa ei saanut harjoittaa..).

Treenillä oli tarkoitus imitoida itse Tough Viking kisaa, omalla tavallaan: Juoksua, sykkeiden vaihtelua ja väleissä lihaskuntoa vaativia harjotteita. Alkuun tiimi otti pientä lämpöä juoksemalla portaiden alapäähän ja siitä se sitten alkoi, rääkki! Ylös ja alas lukuisilla eri variaatioilla: kaikki portaat, joka toinen, tasajalkaa.. Välissä vähän kahvakuulaa ja punnerruksia ja taas mentiin. Vaikea sinänsä kertoa millainen reeni oli, kun itse tosiaan ruikutin rannalla, mutta jälkikommentit kertoi, että reeni meni perille. Laatta meinas lentää ja henki salpaantui, mutta kivaa ilmeisesti oli, vaikka pohkeet olivatkin tukossa monta päivää jälkeenpäin. Tiimi veti täysillä ja jokainen tsemppasi toisia, juuri niinkuin homman pitääkin olla. Tuskasta ja hiestä huolimatta, porukka jaksoi hymyillä vielä lopussa! Mieletön tekemisen meininki kaikilla!

Tuli kyllä myös hienosti esille yksi erinomainen seikka Tommista personal trainerina: Hän teki saman mitä teetti tiimillä. Itseäni ei juurikaan vakuuta pt:t/valmentajat, jotka seisovat vieressä ja kertovat mitä tehdään, huutavat "Jaksaa, jaksaa" tai just ja just ehkä näyttävät liikkeen pienimmillä painoilla. Mielestäni se, että hän teki saman treenin itse, kertoo osaamisesta. Helpompi se on luottaa pt:hen, joka todistetusti kykenee tekemään asiat mitä teettää valmennettavalla. Miksi näin? Koska on paljon näitä pt:itä, jotka eivät välttämättä edes näytä siltä, että on pahemmin itse vuodattanut verta tai kyyneleitä treenin parissa ja valmennettavan kanssa salilla seisoo vieressä KÄDET TASKUSSA. Pisteet siis Tommille jälleen!

Ehkä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa?Kiitos Tommi (Kisakunto.fi) ja kiitos tiimi! Näitä lisää, ens kerralla saa muu porukka sit hihitellä miulle! Toivottavasti teillä muilla oli yhtä hauskaa kun mulla, muahahhahahaaa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti