keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Aivan väärällä puolella kameraa..

VALAS, nätti, LEHMÄ, kaunis, PORSAS, hyvännäköinen, LIHAVA..?


Maanantaina kävin kokeilemassa itsetunnon kohotusta kameran "väärällä puolella", eli TFCD-periaatteella kuvattavana Helsingissä. Tuloksia onkin jo jonkun verran nähty blogin FB-sivun puolella, mutta laitetetaan tänne pari extraa..

No millaisia fiiliksiä se sitten herätti? Ei ollenkaan niin pahoja, kun sunnuntaina mielessäni kuvittelin! Kyllähän minnuu jännitti niin maan perkuleesti, mutta koska valokuvaaja, Mika Miki Koljonen, oli ammattitaitoinen ja hänen kanssaan oli helppo tulla juttuun, ei se ollutkaan niin pelottavaa. Hän kertoi selkeästi mitä tehdä ja antoi mainioita vinkkejä, jotka pistin kyllä muistiin jatkoakin varten. Suosittelen tsekkaamaan lisää nimeä klikkailemalla!

Vielä kun jännityksestä pääsisi kokonaan eroon, eikä olisi niin jäykkis/tönkkö, niin hyvä olisi. Niin no joo, ja opettelis myös poseeraamaan.. Kokemuksena kuitenkin aivan loistava ja tuloksia nähdessä jopa päästiin lähemmäksi tavoitetta, eli terveempää minäkuvaa. Ehkä en tulekaan aina näkemään peilistä sitä satakiloista valasta ja ehkä voin joku päivä ottaa kohteliaisuudet vastaan nauramatta?

KIITOS Mika Miki Koljonen mahdollisuudesta ja kuvista: Supersiistiä, että huolit tällaisen nyypän kuvattavaksi ja jälki oli näin makeeta!

What else?


Tämän kokemuksen lisäksi on vietetty talvilomaa perheen kanssa, tänään on otettu uudet aerolutionit juoksumatolla kuntopyörän sijaan ja huomenna menen mm. jälleen inbodyyn. Stay tuned..


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti