maanantai 8. helmikuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu..

Valoa tunnelin päässä


Kerran vuodessa meikkiä.
Elämä alkaa pikkuhiljaa olla taas raiteillaan, etenkin se raiteiltaan suistunut liikunta ja ruokavalio osuus. Pahin epätoivo on kaikonnut ja motivaatio taas löydetty, eikä suunnitelmia puutu elämästä. Eilen ilmottauduin hieman extemporee Jyväskylän Väriestejuoksuun, koska viime vuonna oli hauskaa ja seuraakin löytyi, eli toukokuussa värjäännytään taas! Huomenna on vuorossa jotain super mielenkiintoista, josta kirjoitankin sitten lisää. Lauantaina saadaan PK-treenien vaikutukset osa kakkoseen materiaalia, käy odotellessa vaikka lukasemassa osa 1 jos se jäi lukematta. Hei, kyllä tää taas tästä!

Nyt on hieman yli viikko väännetty kevennetysti salitreeniä ja kohtuu paljon pk:ta, eikä "pakko" ole enää ensimmäinen ajatus pääkopassa. Tajusin, että osa syy näihin ongelmiin oli tekemättömät isot päätökset, jotka vei suurimman osan omasta energiasta, mutta nyt ne on kuitenkin tältä erää tehty. Miun elämään on tullut paljon isoja muutoksia lähiaikoina, jonka ansiosta stressi meinas ottaa vallan. Stressi on kans yksi perkele, jota on vaikea päästä karkuun.

Pk-treenit on sujunu vähän vaihtelevasti, koska ruokailut on ollu niin epäsäännöllisiä ja usein on edelleen unohtunut syödä. Paino ei ole kuitenkaan enää hetkeen pudonnut, joten ollaan oikealla tiellä. Salilla tulokset on tietenkin pudonnu melkein lähtötilanteeseen, mutta pohjalta on hyvä aloittaa - taas. Pk:n ja salin kaveriksi pitäisi vihdoin alkaa treenaamaan juoksua, Tough Viking koitosta ajatellen ja toki nyt myös tuota Väriestejuoksua. Ei tuonne jäätikköön kyllä lähde rohkeampikaan, mutta onneksi on Torikatu ja juoksumatto!

Yhteistä aikaa, lepoa ja rahanmenoa


Lauantaina tuli tehtyä reissu Tampereelle ja avustettua sukulaisia, mutta ennenkaikkea vietettyä laatuaikaa aviomiehen kanssa. Kaupungin parasta pizzaa ja pastaa ja illalla repästiin oikein kunnolla ja painuttiin kotopuolessa jopa kapakkiin. Oli jälleen hienoa huomata, että vaatekaappi on täynnä kaikkea "väärää" eli tässä tapauksessa treenivaatteita ja isoja vaatteita.

Tämä tarkoitti sitten sunnuntaista reissua kauppakeskukseen ja menihän sinne sitten rahaakin. Nyt on kuitenkin muutakin päälle laitettavaa kun wifebeatereita ja treenitrikoita. Kyllä se shoppailukin oli yllättävän kivaa ja terapeuttista, kun kerrankin löytyi ekasta liikkeestä kasa sopivia vaatteita, koska normaalisti kierrän kauppoja tuntikausia tatti otsassa. Laihtuminen on yleisesti ihan kiva ja jeppis, mutta toi vaatteiden jatkuva uusiminen on aivan hanurista ja syvältä. Jokatapauksessa erijees ja rentouttava viikonloppu takana ja nyt jaksaa taas painaa työviikon.

Uusi vanha harrastus


Nääääin..
Lupasin kertoa myös tästä uudelleen löydetystä vanhasta mielenkiinnon kohteesta. Tässä se tulee: Lautapelit. Sisälleni vangittu pieni nörtti nostaa taas päätään, koska olen hurantanut ihan totaalisesti pelaamaan lautapelejä ja edellisestä innostuksesta on 10 vuotta. Ehdoton lemppari ei ole muuttunut vaan sen paikan vie edelleen Carcassonne, jonka vihdoin sain joulupukilta lahjaksi. Sen jälkeen pelejä onkin siunaantunut aikamoinen määrä lisää - hups! Näistä saattaa siis jatkossa tulla mainintoja tuleviin postauksiin, koska ne veivät taas sydämeni.
Viikko-ohjelmaa pitkästä aikaa


Ma: Peruskestävyys
Ti: Mysteeritreenit
Ke: Kuntosali
To: Lepi?
Pe: Kuntosali
La: Testauksia Tommin kanssa + jos jaksais hetken juosta
Su: Kuntosali

Josko nyt mentäs taas eikä meinattas.. Eiks je?

Love,
Me

P.S. Osallistukaa ny ihmeessä Evoke -arvontaan! Mars heti nyt - EILEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti