perjantai 5. helmikuuta 2016

Te onnistuitte jälleen Evoke!

Kyllä taas kelpaa


Omat Evoke varastot olikin aivan liian pitkään tyhjillään, mutta onneksi asia tuli korjattua. Hetken pärjää taas ja pistetään tuotteet myös maisteluun Warriors of Valhallan kesken myöhemmin. Näistä on muodostunut itselle taas osa päivittäistä ruokavaliota, ravintolisinä, ei siis kuitenkaan korvaamaan aterioita.

Hupskeikkaa!

Evoke Natural Energy - luonnollista energiaa!


Aiemmin olen kertonut teille Evoken proteiinimehuista, jotka ovat edelleen aivan loistava vaihtoehto maitoisille proteiinijuomille tai protskujauheille ylipäätänsä. Paljon raikkaampi ja luonnollisempi maku ja tapa nauttia proteiinilisä. Nyt olisi taas tsäänssi päästä niitäkin kokeilemaan, lue siis loppuun asti.

Tänään en kuitenkaan kerro enempää proteiinimehuista, voit lukea aiemman postauksen ylempänä olevasta linkistä. Nyt on aiheena Evoken uudet tuotteet, nimittäin patukat! Evoken väki toi markkinoille JÄLLEEN loistavia tuotteita: Kaksi uutta patukkaa, Protein Crunch Choco & Raisin ja Protein Crunch Red Berries. Molempia on nyt maisteltu ja korkeat odotukseni saivat loistavan vastineen. Taaskaan Evoke ei pettänyt!

Tässä tulevat gluteenittomat, maidottomat, vegaaniset ja lisäaineettomat patukat! Ennen reeniä, reenin jälkeen palautumiseen, välipalaksi tai miten ikinä haluatkaan. Sopii koko perheelle!


Energiaa päivään!


Red Berries


Tämä vei "ylemmän ykkössijan" näistä kahdesta patukasta: Marjainen täydellisyys. Tämä ei ole yhtään esanssinen, niinkuin monet "marjanmakuiset" proteiinipatukat markkinoilla, vaan maku on luonnollinen ja marjat ovat kaikki sulassa sovussa luomassa täydellistä yhdistelmää! Mikä ei ole ihme, koska näissä patukoissa on maku suoraan marjoista, ei esanssimömmöistä! Patukka on makea, mutta ei liian makea ja maku on marjainen. Rakenne on itselle juuri täydellinen, ei ollenkaan liian kuiva, niinkuin jälleen monet muut patukat, ja tässä on mukava rapeus ja purutuntuma. Aikaisemmin kokeilemani patukat tuppasivat jäädä kurkkuun kiinni eikä niiden syöminen ollut yhtään miellyttävää, mutta nyt muut patukat ovat historiaa. Proteiinia tässä sopivan kokoisessa (42g) patukassa on 12,9g. Alla tarkemmat makrot, joista joku varmaan tokaisee, että "Niissähän on sokeria". Kyllä vain, rehellistä sokeria, sen sijaan, että makeutus olisi hoidettu polyoleilla, jonka varjossa kalorit saadaan pienemmiksi ja voidaan mainostaa low carbeina, mutta sokeria se on sekin lopulta. Näin siis polyolien käytön asiakkaan huijauksena.

Choco & Raisin


Niinkuin nimikin kertoo, tämä sisältääkin suklaata, oikeestaan kaakaonibsejä, ja rusinaa, eikä tämäkään jäänyt kakkoseksi vaan jakoi ykkössijan ylemmän patukan kanssa. Jälleen makea, mutta eri tavalla kuin marjainen patukka, eikä vieläkään liian ällömakea. Eniten kuvaava olisi tummasuklaa keksi, rusina jää todellakin taustalle, ja sitä en ole löytänyt vielä juuri ollenkaan mausta. Sanovat, että erinomainen vaihtoehto kahvin seurana, mutta minun on vaikea siihen ottaa kantaa, koska en juo kahvia edes yksinään. Maku täyteläinen, todella erilainen vaihtoehto Red Berriessistä, mutta rakenne on jälleen hyvä, koska samanlainen, kun tuossa toisessakin. Tämä, myöskin 42g patukka, sisältää proteiinia 12,8g ja tarkemmat makrot alla.

Lopputulos


Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tuotekehitykselle! Aivan loistavia makukokonaisuuksia, hyvin oivallettu muista erottuva rakenne ja ennen kaikkea luonnollisuus ravintosisällössä ja maussa. Parhaan kuvan näistä saa vain kokeilemalla itse, minä en voi muuta kuin SUOSITELLA! Patukoita voi jo ostaa esimerkiksi Life -kaupoista tai kuntokeskuksista, mutta varmasti alkavat ilmestyä laajemminkin myyntiin.

Haluatko maistaa?


Evoke sponsoroi meille arvonnan, joten tässä tulee ohjeet! Tulen jakamaan tämän blogipostauksen New Life, New Beginningin Facebook-sivuille ja ohjeita osallistumiseen ei tule sille puolelle, joten lue tarkkaan. TYKKÄÄ ko. postauksesta ja LISÄÄ postauksen alle kommentteihin KUVA aamupalastasi, välipalastasi tai iltapalastasi. Vain tekemällä nämä molemmat, olet mukana arvonnassa. Osallistuminen tapahtuu siis FB:ssä, ei ollenkaan täällä. Arvonnasta saa kertoa myös kaverille, mutta se ei ole pakollista.

Osallistumisaika päättyy 13. helmikuuta 2016 klo 15:00, jolloin arvonta suoritetaan. Palkinto tulee lunastaa viikon sisällä voittajan julkaisemisesta ja osallistumalla tähän kilpailuun annat luvan julkaista nimesi blogissani ja sen Facebook -sivuilla. Jos palkintoa ei lunasteta siihen mennessä, arvonta suoritetaan uudestaan. Arvonnan järjestän minä, tämän blogin kirjoittaja, ja palkinnon sponsoroi Evoke. Facebook tai Blogger eivät ole millään tavalla osallisia arvontaan. Pidätän myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Mitäs me sitten arvotaan? Arvotaan maistiaissetti, joka sisältää 2kpl:tta jokaista alla olevassa kuvassa näkyvää tuotetta: 2 x Tropical Fruits Protein Juice, 2 x Orange Protein Juice, 2 x Protein Crunch Choco & Raisin ja 2 x Protein Crunch Red Berries. Näin pääset maistamaan kaikkia ja voit halutessasi maistattaa ne myös kaverilla! Arvonnassa on siis yksi (1) voittaja, joille Evoke postittaa palkinnon. Voittaja voi halutessaan postata kuvan palkinnostaan vaikka Instagramiin hästägeillä #evokepatukka #evokeproteincrunch #evokenaturalenergy ja tägäämällä kuvaan @evokenaturalenergy - se on jopa suositeltavaa!

Seuraa siis ehdottomasti myös Evokea Instassa ja tykkää Facessa!

Luonnollista energiaa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti