keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

10 turhaa faktaa minusta


1. Meikkaan todella harvoin


En pidä meikkaamisesta, koska se vie aikaa, enkä edes juurikaan osaa meikata. Silloin kun meikkaan laitan perus meikin: Pohja, puuteri ja ripsiväri. Meikattua tulee siis yhden käden sormilla laskettavissa oleva määrä vuodessa, siis hyvin pitkälti vain jos on pakko. Aika usein heitän vanhentuneita meikkejä roskiin..

2. Juon litroittain Pepsi Maxia


Joku pahe oli säilytettävä (Bullshit!), joten mie kittaan sitten aikamoisen määrän Pepsi Maxia päivässä. Siitä en osaa luopua, enkä ole edes harkinnut luopuvani. Pääsin eroon tupakasta, energiajuomista ja vaikka mistä, mutta tästä en helpolla luovu. Mmm.. Aspartaamia!

3. Jo suolakurkkujen haju aiheuttaa kakomisrefleksin


En siis voi sietää suolakurkkuja missään muodossa, joten meille ei saa edes ostaa suolakurkkuja. Mielestäni se löyhkä ja makukin tarttuu aivan kaikkeen, joka on samassa jääkaapissa, oli ne pakattu kuinka hyvin tahansa. Yök, melkein ajatuskin oksettaa. Näinpä isäntä joutuu syömään suolakurkkunsa muualla ja sitä se tekeekin ihan mielellään. Mun lähelle ei vaan tarvi tulla, kun niitä on popsinut.. Grr.

4. Ostan usein asioita kirpputorilta


Olen ostanut suurimman osan vaatteistani tämän laihdutusprojektin aikana/jälkeen pääasiallisesti Facebook kirppareilta. Ostan myös tavaraa, kuten lautapelejä, mutta pääosin vaatteita. Tämä alkoi lähinnä siitä, ettei oikeasti ollut järkeä uusia vaatekaappia kokoajan kaupasta ostamalla, koska sitä olisi ollut vararikossa alta aikayksikön. Mielestäni kierrätys on hyvä asia ja siinä säästyy kivasti pitkä pennikin.

5. Olen addikti


Näin on, minulla on taipumus kehittää riippuvuus asiaan kuin asiaan hyvinkin helposti. Olen ollut mm. peliriippuvainen (Texas hold'em ja kolikkoautomaatit), kofeiiniaddikti, sokeririippuvainen, shoppailuaddikti.. Innostun hirveän helpolla ja jos innostus jatkuu pidempään, tulee asioista minulle monesti pakkomielteitä ja riippuvuuksia. Mikään riippuvuuteni ei ole tosin onneksi ollut "vakava" ja olen päässyt niistä eroon/saanut ne kuriin ilman ammattiapua. Nyt olen löytänyt tavan kääntää riippuvuudet liikuntaan, joka on kuitenkin paljon parempi vaihtoehto.

6. Pelkään kipua


Pelkoni kohdistuu ennemminkin "kipuun, jonka päättymisestä ei ole tietoa". Tämä johtaa juurensa siitä, että minun on myös vaikea elää epätietoisuudessa minkään asian suhteen. Jos minuun kohdistuu fyysistä kipua, enkä tiedä että se päättyy joskus, voin joutua paniikkiin. En voi esimerkiksi mennä hammaslääkäriin yksin vaikka siellä aiheutuva kipu loppuukin joskus, mutta pelkään sitä ihan järjettömästi silti. Alhainen kipukynnys on myös hidastanut treenaamistani, koska: NO PAIN NO GAIN! Olen oppimassa tästä onneksi hyvää vauhtia pois..

7. Vihaan aamuja


Olen aamulla lähes poikkeuksetta kiukkunen, koska nukkuisin mielelläni puoleenpäivään jooooka päivä. Vielä joskus valvoin yöt ja nukuin päivät, mutta sittemmin on kai täytynyt tässäkin asiassa aikuistua. Monet ovat känkkiksiä kunnes saavat kahvinsa, mutta minä kun en kahvia juo niin ei ole mitään erityistä joka kiukkusuuden veisi pois. Se laantuu vasta, kun olen herännyt kunnolla. Paras olisi jos kukaan ei puhuisi minulle heti herättyäni.

8. Olen sotkuinen


Jätän vaatteita lojumaan lattialle ja astiat usein lavuaariin. Saan kuunnella siitäkin kettuilua harva se päivä, kun en saa astioitani koneeseen. Tämäkin on ehkä enemmänkin saamattomuutta ja laiskuutta kuin sotkuisuutta. Ei se kai minun syy ole jos ne vaatteet ja astiat vain jostain kumman syystä pesevät itse itsensä siellä altaassa ja lattialla? Hih. Sika, oink oink.

9. Tykkäisin piirtää


Pentuna piirsin paljon ja olin muutenkin hirveän luova, mutta aikuisena sille ei tunnu olevan aikaa. Olen säästänyt paljon piirrustuksiani ja oikeasti jopa osasin joskus piirtää. Nyt jos pitäisi edes kirjoittaa "analogisesti" niin menisi nopeasti sormi suuhun. Olen digitalisoitunut ja "piirtäminenkin" tapahtuu nykyään photoshopilla. Piirtäminen oli aina hirveän terapeuttista ja sillä oli helppo tyhjentää pää. Harmittaa ettei sile löydy aikaa ja intoa enää.10. En osaa tehdä kuperkeikkaa tai viheltää


En ole koskaan osannut tehdä kuperkeikkaa vaikka useat ihmiset ovat yrittäneet sitä minulle opettaa. Taekwondoa treenatessa opin ukemin, mutta en silti pysty vieläkään tekemään perus kuperkeikkaa. En myöskään ole koskaan osannut viheltää ja tätäkin on monet yrittäneet minulle opettaa. Onneksi nämä eivät ole niin tarpeellisia taitoja..


Tällaista tänään. Nyt tiedätte minusta aivan kaiken? Buahahaa..


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti