maanantai 14. maaliskuuta 2016

Flunssan kourissa

Mene pois paha pöpö..


Maanantaina pääsin vielä juoksemaan, mutta tiistaina oli jo jätettävä väliin alkavan räkätaudin takia. Kurkku muuttui raastinraudaksi ja ei voinut kuin hartaasti toivoa, että tää menis nopeasti ohi - no eipä mennyt. Perjantaina tuntui jo vähän paremmalta joten kävin kokeilemassa pk:ta, mutta eihän siitä mitään tullut ja sittenhän se pöpö vasta iskikin. Vieläkin vuotaa nokka ja olo on, kun ois rekan alle jäänyt. Mikä piru siinä on, että nää pöpöt iskee aina silloin kun vähiten sitä kaipaisi?

Pitäisi vissiin oikeasti levätä, mutta eihän tässä ehdi kun on muutakin tekemistä. Alkaa vaan jo kiukuttaa ettei pääse reenaamaan varsinkin kun aikataulu on näin tiukka. On se silti kai vain ymmärrettävä ettei kipeänä saa reenata tai ei parane ikinä. Vielä kun oppisi, että milloin on sopivasti tervehtynyt reenaamaan.. Angst.

Vuosi vierähti


Sunnuntaina olikin sitten vuosi täynnä blogin ensimmäisestä postauksesta, kyllä aika menee nopiaan. Elämä on edelleen laiffia ja ikuisuusprojekti ei tule koskaan päätökseen. Kokoajan kehitytään johonkin suuntaan tämänkin suhteen. Valitettavasti tähän väliin en nyt keksinyt mitään superspessua ylläriä, mutta ehkä ensivuonna sitten.. Kiva jos olet alusta asti jaksanut minun tarinoitani lueskella ja jos jaksat jatkossakin. Kiitos ihan kaikille lukijoille !

Kaikennäköistä on tullut kirjoiteltua, mutta olisi myös mukava kuulla mitä te lukijat haluaisitte lukea jatkossa. Muutamia juttuja on mielessä, mutta uudet ideat kelpaavat aina. Onko jotain mitä haluaisit tietää tai mihin haluaisit että ottaisin kantaa? Rohkeasti vain!

Enough said.. Tänään ei oikein lähde käyntiin varmaan siksi että räkä täyttää pään.. Otetaan pidemmän kaavan mukaan seuraavassa postauksessa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti