keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

FlipBelt - Kauan odotettu pelastus !

Metsästin jo pidempään sellaista käsivarsikoteloa/juoksuvyötä, johon mahtuisi minulle kaikki tarpeellinen ja tämä tyssäsikin aina jo ensimmäiseen esineeseen: Puhelimeeni. Minulla on LG G4, joka on 5,5 tuuman näytöllä ja siinä on vielä flipcover kuoret päällä. Olisin lopulta tyytynyt jopa siihen, että joka kerta lenkille tai salille lähtiessä irrotan kuoret ja sujautan puhelimen johonkin koteloon, mutta sekään ei ollut mahdollista, koska minnekään se ei olisi mahtunut. Saati sitten, että mukaan olisi saanut mitään muuta.

Paras ratkaisu tavaran kuljetukseen liikkuessa !


Sain testattavakseni FlipBelt nimisen tuotteen noin kuukausi sitten ja jo nyt siitä on tullut lähes välttämätön treenatessa. Se on mukava, tai jopa huomaamaton, päällä ja sen avulla mukana voi kuljettaa kaiken tarpeellisen esim pidemmällekin juoksulenkille. Enää ei tarvitse murehtia onko juoksuvaatteissa taskuja !Salilla ollessa FlipBeltissäni majailee pääasiallisesti, muihin tuotteisiin liian isoksi osottautunut, puhelimeni, koska musiikin kuuntelu niin salilla kuin juostessa on minulle hyvin tärkeää. Juoksulenkille sinne saakin sitten mukaan puhelimen lisäksi avainnipun, joista ei erikseen tarvitse alkaa irrottelemaan sitä kotiavainta, välipalaa ja vaikka pankkikortin tai keskikokoisen lompakon, jos haluaa piipahtaa lenkin jälkeen vaikka kaupassa.
Omassa käytössä tämä on ollut mukana juostessa, kävellessä ja salitreenissä, mutta voisin helposti kuvitella ottavani sen mukaan myös kesän eläintarhareissulle tai tivoliin. Kesällä harvemmin kuljetaan vaatteissa, joissa on paljon taskuja ja lasten kanssa on aina kivempi jos olalla ei tarvitse kantaa laukkuakaan.Vyö on helppo pukea päälle ja useiden koko- ja värivaihtoehtojen takia sieltä löytyy "perfect fit" jokaiselle. Pomppimattomuudesta en ole täysin vakuuttunut, koska tuon jättipuhelimeni kanssa vyö heiluu jonkinverran, vaikkei varsinaisesti kyllä pompikaan. Tämä on hyvin pieni paha, kun huomioi, että tämä on ainoa vyö, johon puhelimeni mahtuu ja vielä ilman, että irrotan sen kuoristaan!

"Täytyy vain luottaa, että pysyy.."


Kuului skeptisen kommentti. Kyllä, tavarat tuntuisivat pysyvän FlipBeltissä oikein nätisti, mutta jos hirvittää ja tarvitsee psyykkistä varmistusta, voi vyön kääntää "väärinpäin" päällä, jolloin aukot vyössä ovat käyttäjää vasten eikä vyöstä putoa varmasti yhtään mikään. Kun muistaa valita oikean koon, en näe tavaroiden pysymisessä ongelmaa.

Minä luotan tähän kapistukseen niin, että se on osa Tough Viking 2016 varustustani syyskuussa!Minulle FlipBelt on löytö ja pelastus, ja se ansaitsi pysyvän paikan lanteillani!
Kokeile sinäkin !


FlipBelt tarjoaa blogini lukijoille -15% alennuksen verkkokauppaansa koodilla: newlife
Koodi on voimassa huhtikuun 2016 loppuun saakka.

Suosittelen lämpimästi hyödyntämään edun ja testaamaan FlipBeltiä varsinkin jos elämäsi on aktiivista ja rojua pitää pystyä kantamaan mukana tilanteessa kuin tilanteessa! 


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti