keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Liian monta rautaa tulessa?

Taas on aika myöntää, että on tullut haalittua liian monta asiaa To Do -listalle. Kun innostuu helposti uusista jutuista ja on luonteeltaan "kaikki-tänne-nyt-HETI", voi helposti käydä näin. On vain niin pirun monta kivaa juttua, joita haluaisi toteuttaa yhtäaikaa, mutta mitään ei saa tehtyä sitten täysillä. Päiviin tarvittaisiin tuplasti tunteja, että kerkeäisi tehdä kaiken mitä tämä akka haluaa. Tai sitten vain pitäisi opetella hoitamaan yksi asia loppuun ennen seuraavan aloittamista? AAAARGH!Juoksu vs. Kuntosali

Teinhän mie sen päätöksen muka jo, mutta vieläkin kaivelee, koska haluaisin edelleen tehdä molempia täysillä vaikka tiedän, ettei se vain ole mahdollista. Pitäisikö sitä ottaa kaudet: Talvikaudella kuntosalia ja kesäkaudella juoksua? Ei siinäkään tosin ole mitään järkeä. Ugh!

Tuuliviiri yllä talon katon..


Haluan olla perheen kanssa, haluan leikkiä mallia, haluan valokuvata, haluan liikkua kymmenellä eri tavalla, haluan syödä hyvin mutten sitten kuitenkaan, haluan pelata lautapelejä joka päivä, haluan olla true bloggaaja.. Näiden lisäksi pitäisi hoitaa velvollisuudetkin. Yhdestäkään harrastuksesta ei tule hevonhelevettiä, kun niitä on liikaa - se on fakta. Aika ei riitä, eikä kyllä riittäisi rahakaan, tehdä noita kaikkia niin täysiä, kun mieli halajaa. En silti halua luopua mistään! Tähän kaikkeen kun ynnätään vielä minun laiskuus ja aikaansaamattomuus? Ai että.. ANGST!

Minulla on personal trainer liikunta- ja ravintopuolen apuna, nyt tarvitsisin personal plannerin, joka aikatauluttaisi jokaisen minuutin niin, että saisin nämä kaikki täysillä elämääni. Sitten tämä ihminen opettaisi minut tykkäämään aikatauluista, hah!

Päätöksenteon tuskaa..


Olen paininut tämän asian kanssa viikkokausia ja siksi laiminlyönyt myös tätä blogia. Ratkaisuja en ole löytänyt, koska pahoin pelkään, että se todellinen ratkaisu olisi uusi luonne ja persoona - ja sehän ei käy. Tämä on kyllä taas #firstworldproblems -kamaa, joten kai sitä pitäisi vain olla tyytyväinen, kun elämässä ei ole oikeita ongelmia? Ei, kyllä niitäkin on, trust me.

Olkoon tämä tällainen itkupotkuraivari -postaus ja seuraavalla kerralla palataan taas ruotuun ja asiaan. Nimittäin aiheena voisi olla Flipbelt !


Love,
Me

P.S. Olen itsekin jo menettämässä uskoani omaan #HHM selviytymiseeni, mutta periksi ei silti anneta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti