maanantai 25. huhtikuuta 2016

Mietteitä mielipiteistä

Lauantai-illan valinnat


Tulipahan taas huomattua miten ihminen voikaan muuttua. Tämä viikonloppu oli semmonen "hidas viikonloppu" ja lauantaina sitten mietittiinkin jo aamutuimaan, mitä sitä tekisi illalla. Asiaa vatvottiin jopa tunteja käymällä läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot: Leffaa teatterissa, terassikauden avaus, kapakki ylipäätänsä - perinteiset. Mikään ei oikein sytyttänyt ja etätoivo ja tylsyys meinasinkin jo iskeä.

Päädyimme kahdeksan jälkeen lauantai-iltana kuntosalille tekemään kunnon olkapääjumpan. Se oli kivaa ja en vaihtaisi sitä kyllä mihinkään siideriin/terassilla pönöttämiseen. Vielä muutama vuosi sitten valinta olisi ollut aivan toinen ja jos joku olisi edes ehdottanut liikuntaa lauantai-iltana, olisin nauranut pa**asesti. Olen siis nykyään tylsä aikuinen?

"Ehkä elämään mahtuu muutakin kun oma kroppa.."


Kuulin otsikonmukaisen kommentin tuossa taannoin, jopa aika läheiseltä ihmiseltä ja se puistatti pahemman kerran. Keskustelu koski lonkankoukistajavammaani ja siitä johtuvaa treenikieltoa. Tästähän se ajatus sitten lähti.

Oma kroppa = ulkonäkö.. Senkö takia minä tätä teen? No paskanmarjat. Se tulee kyllä kivasti siivellä, mutta se ei ole syy miksi minä pidän itsestäni huolta. Noinko ihmiset oikeasti näkee liikkumisen ja elämäntapamuutoksen? Jos olit lepposa läski aikaisemmin ja teit asialle jotain, oletkin pinnallinen paskiainen, joka teki sen kaiken ulkonäkönsä takia?

Terkkuja ihmisille jotka tosissaan uskoo, että elämäntapamuutos tehdään vain ulkonäön takia: En usko, että yksikään meistä löytää ko. syystä tarpeeksi motivaatiota tehdä muutosta. En ainakaan minä ja minun muutoksen takana oli fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi, joka ei "lepposana läskinä" ollut kohdillaan. Nyt saatan pingottaa salilla käymisestä tai lenkkeilystä ja puhua vähän eri aiheista kahvipöydässä, mutta saisinko sitä kohtaan jonkinlaista kunnioitusta? Minäkin kunnioitan muiden ihmisten valintoja, vaikka ne välillä mielessäni kyseenalaistankin. Minä teen nykyään sitä mistä pidän ja voin helvetin hyvin.

Kyllä, elämään mahtuu paljon muutakin, kun oma kroppa. 


Viikonloppu kuvina


Perjantaina saapui tällaiset testiin

Kokeilin pientä kävelylenkkiä..
Jalka ei ole kunnossa vielä.

Carcassonnea ajankuluksi

Lauantai-illan valinta

Elämä on täynnä valintoja ja se on jokaisen oma asia millaisia omat valinnat ovat. Kunnioitetaan toistemme valintoja!

Love,
Me

1 kommentti:

 1. Voin kyllä hyvin yhtyä mielipiteesesi. Itsekkin ole kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tehnyt ja ei kyllä missään vaiheessa ollu ulkonäkö mikään peruste sille. Tuo "se tulee siinä siivellä" oli hyvin muotoiltu.

  Silloin kun minä aloitin elämäntapamuutokseni, olin kyllä ihan sinut kroppani kanssa, halusin vaan parantaa terveyttäni ja hyvinvointiani.
  Enkä minä sitä kiellä etteikö ole mukava saada hiukan sporttisempi ulkokuori, ei siittä mitään haittaa ole, mutta se tuli kyllä kaupanpäällisenä.

  Mika
  http://mysportlife.fi/

  VastaaPoista