perjantai 13. toukokuuta 2016

Testissä Bluebiit RunningBas nappikuulokkeet

Musiikki on minulle edelleen hyvin tärkeä osa treenaamista ja ilman täysiä pauhaavaa musaa korvassa, on todella vaikea keskittyä siihen mitä tekee. Oli sitten kyse salitreenistä, juoksemisesta tai ihan vain koiran lenkittämisestä - musiikki kulkee mukana. Välillä se on räppiä, välillä trancea, välillä suomipoppia, toisinaan rockia ja joskus jopa heviä - kunhan on hyvää musiikkia.Etenkin sen jälkeen, kun aloitin juoksemaan/lenkkeilemään enemmän, olen etsinyt itselleni täydellisesti istuvia kuulokkeita niitä löytämättä. Nappikuulokkeet ovat aina pudonneet korvista, kolisseet ja kahisseet ja sangalliset jättikuulokkeet ovat vain kokoajan tiellä ja rumiakin.

Sain jo joku aika sitten testattavaksi Bluebiit RunningBass nappikuulokkeet, jotka yllättivät minut kyllä positiivisesti. Olin skeptinen, koska olin kuullut merkistä vain vähän ja koska olin jo harkinnut vakavasti bluetooth kuulokkeita. Nimestä päättelin kuitenkin, että näiden on oltava nyt sitten hyvät juoksemiseen, ja ovathan ne!Korvaan tuleva osa on rakennettu ovelasti, siinä ei ole kiinteää sankaa korvan taakse vaan se on "rautalankamainen", jonka voi muotoilla itse oman korvan mukaan. Niinkuin monessa muussakin kuulokemallissa, valittavana on kolme eri silikoonipallukkakokoa ja omaan korvaan jouduin valitsemaan pienimmän, jonka jälkeen napit istuivat täydellisesti. Eivät hölsky korvissa tai päästä suotta taustamölyä läpi. Toki kun viereen tulee puhumaan kovemmalla äänellä, ja volat ei ole täysillä, kuulet kyllä jos jollain vaikka on asiaa.Äänentoistopuolen jätin asiantuntevamman tahon, eli mieheni, testattavaksi. Itse kuuntelen musiikkia terapeuttisena nollaamiskeinona eikä minulla ole samanlaista korvaa verrata äänenlaatua kuin hänellä. Mieheni on pyörinyt vuosia musamaailmassa ja hänelle äänenlaatu on aina ollut tärkeä. Hänetkin nämä napit yllättivät sillä äänenlaatu taisteli nätisti toisen valmistajan kehuttujen nappikuulokkeiden kanssa. Basson toisto oli kuulemma erinomainen, parempi kuin muissa testatuissa, ja diskantista tuli kommentti että oli hieman tunkkaisempi, mutta ei sekään paha.

Ainoaksi ongelmaksi näiden kanssa koin kuitenkin korvan taakse tulevan sangan. Se pitää kyllä kuulokkeet kivasti korvissa ja paikoillaan, mutta hiuksia ei tarvitse haroa korvan taakse tai suurella todennäköisyydellä seuraavaksi korjataan kuuloketta takaisin korvaan. Ratkaisin tämän tosin sillä, että hiukset pysyy ponnarilla, niinkuin ne tosin treenatessa aina onkin.Nämä ei kuitenkaan kolise ja pompi juostessa, joten saa kuunnella rauhassa vain ja ainoastaan sitä musiikkia ilman sivuääniä. Kyllä nämä kuulokkeet menivät omien kokeilujeni ykkössijalle pysyvyyden ja käyttömukavuuden takia, äänenlaadusta puhumattakaan.

Bluebiit tarjoaa teille, rakkaat lukijani, -20% alennuksen verkkokauppaansa koodilla: biitnewlife . Koodi on voimassa toukokuun 2016 loppuun asti!


Love,
Me

P.S. Pistettiin juuri soittolistojakin uusiksi ja jos kiinnostaa vakoilla niin täältä löytyy miun random lista, joka saa lisäyksiä pikkuhiljaa. Siellä on laidasta laitaan genrejä, joten se on semmonen yleislista niinkuin nimikin kertoo. Jossain kohtaa täytyy tehdä uusi juoksu/treenilista, jossa on enemmän vain menoa ja meininkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti