Blogiyhteistyö

Tapahtumat / Liikuntapaikat


Mielelläni käyn kokeilemassa erilaiset liikuntapaikat ja kirjoitan niistä oman mielipiteeni. Omien aikataulujeni puitteissa osallistun myös liikunta-aiheisiin tapahtumiin osana yhteistyötä. Kaikki tapahtumat, joista kirjoitan, eivät kuitenkaan ole osa yhteistyötä!

Tuotearvostelut


Pyrin kertomaan tekstin alussa, jos tuote on saatu testaukseen, jos tästä ei ole mainintaa, olen itse ostanut tuotteen. Tuotearvosteluihin saadut tuotteet testaan mahdollisimman hyvin ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni käyttökokemuksen perusteella. En kaunistele totuutta tai kerro satuja arvostellessani tällaisia tuotteita eli mielipidettäni ei voi ostaa.

Bannerit


Sivuillani olevat bannerit eivät tuo minulle rahaa joka kerta, kun niitä joku klikkaa tai niiden kautta tilaa jotain. Bannerit ovat minun itseni sinne vapaaehtoisesti lisäämiä ja johtavat vain yhteistyökumppanien kotisivuille. Blogisivulle ei jatkossakaan tule bannereita, jotka kerryttäisivät minulle rahaa/etuja.

Ota yhteyttä


Jos Sinua ja/tai yritystäsi kiinnostaa blogiyhteistyö kanssani ota rohkeasti yhteyttä blogin Facebook-sivujen kautta yksityisviestillä tai sähköpostilla imasarcasticfck@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti